Atkins a Langford

Projekt Bydlení Brandýs: Moderní bydlení v srdci Brandýs nad Labem

Projekt Bydlení Brandýs, situovaný v těsné blízkosti centra města Brandýs nad Labem na ulici Augustina Lukeše, představuje moderní a komfortní bydlení v sedmi bytových domech. Každý z těchto domů má čtyři nadzemní a jedno podzemní podlaží a je vybaven výtahem.

Celkem 302 bytových jednotek nabízí dispozice 1+kk, 2+kk a 3+kk s podlahovými plochami od 24 m² do 99 m². Většina bytů disponuje balkónem, terasou nebo předzahrádkou. V ceně každého bytu je zahrnut sklep a přiřazené parkovací stání – ať už v podzemní garáži, samostatné garáži nebo na venkovním parkovišti.

 

Projekt Bydlení Brandýs je rozdělen do dvou etap:

První etapa: Domy A až D byly úspěšně zkolaudovány v červenci 2024 (č.p. 2708) a byty jsou určeny pro osobní vlastnictví.

Druhá etapa: Domy E až G jsou aktuálně ve výstavbě s plánovaným dokončením v létě 2025. Tyto byty budou nabízeny formou družstevního vlastnictví prostřednictvím Bytového družstva Bydlení Brandýs, IČ: 17835011.

Tento projekt přináší moderní a pohodlné bydlení v klidné lokalitě s výbornou dostupností do centra města a veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky.


Další
projekty

Bytový terasový dům: Talichova, Praha

BYTOVÉ DOMY:
ZAHRADY, MĚLNÍK